2012 - Schutterij Nattenhoven

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Verslagen

Aad Keppel, Persoonlijk Kampioen eigen vereniging 2012
Annet Tolen 2e en tevens beste vrouwAad Keppel is de nieuwe persoonlijk kampioen 2012 van onze eigen vereniging. Een verrassende uitslag want alle favorieten sneuvelden bij het eerste schot op de gevreesde sjtekskes. Waar in de afgelopen jaren nog bloedstollende finales werden geschoten door doorgewinterde topschutters, werd er vandaag door deze schutters geflopt.

De finale was toch wel ietswat vreemd want door de snel invallende duisternis in combinatie met de kogelvangers was het qua lichtinval op 2 buksen verschillend schieten. Dus de kansen lagen bij eenieder. Aad was diegene welke zijn zenuwen en scherpte goed onder controle had en wist dan ook koelbloedig het beslissende sjtekske aan flarden te schieten.
Op een tweede plaats eindigde Annet Tolen welke tevens als beste vrouwelijke Schutster werd uitgeroepen. Dit gebeurde dan ook in combinatie met een door Michael Schmitz geschonken wisseltroffee!


Ook werd er weer gezellig wat gegeten en GEDRONKEN (wat in combinatie met de nodige alcohol van de vorige avond/nacht niet goed uitpakte voor een van onze favorieten). Alles was weer goed tot in details verzorgd door John en Marcel. Tegen de kou werd er ook het nodige gedaan. Een lekker warm kampvuur werd gestookt waardoor er de nodige pallets sneuvelde en zelfs de beruchte spelersbank werd ingekort van een 6-talsbank naar een LDS 3-tals bank! Al met al dus weer een super geslaagde dag!!

__________________________________________________________________


Roger Wenmakers, nieuwe koning 2013Roger wenmakers is de nieuwe koning voor het volgende seizoen van 2013. Afgelopen zondag werd er weer gestreden om het felbegeerde koningsschap. Lang zag het er naar uit dat Peter Tummers wederom zijn titel ging verdedigen maar uiteindelijk trok Roger aan het langste eind. Tegen de klok van 15.00u werd er een rondgang gemaakt om de nieuwe koning aan het volk te tonen gevolgd door een gezellig feest in het MFC te Berg aan de Maas.

_______________________________________________________________________________

LDS Ell

Ook het LDS zit er weer op. Onze schutterij heeft het weer keurig gedaan. Onze overgebleven dames wisten door te kavelen naar weer een paar mooie resultaten met wederom weer een podiumplaats.
Te weten:

Annie-Lilianne-Saskia. 7e prijs
Annet-Ria-Marij. 11e prijs

Prijzen in de optocht:
2e prijs mooiste geheel.
2e prijs beste defile.

2e prijs beste commandant.
3e prijs beste bordjesdrager.


 

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu