Lid worden - Schutterij Nattenhoven

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Lid worden van schutterij Sint Hubertus Nattenhoven?

Onze schutterij is altijd op zoek naar nieuwe leden. Lijkt de schutterij jou iets? Wil je geweerdrager worden of lijkt slagwerk je iets? Wil je schieten met de grote buks? Het kan allemaal.

Als lid van onze schutterij ben je betrokken bij alle activiteiten waar onze vereniging aan deel neemt. Van schuttersfeesten tot nevenactiviteiten zoals bijvoorbeeld het oogstdankfeest te Berg a/d Maas.

Onze drumband oefent elke woensdagavond in het MFC te Berg a/d Maas. Lijkt dit je wat en wil je een keer een repetitie bijwonen neem dan contact op voor een afspraak.

Het oefenen met de grote buks is meestal iedere zaterdag vanaf 17.00u in de periode van 1 april t/m 31 september. Ook hier ben je van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. Ook in de wintermaanden wordt er geschoten maar dan binnen met de windbuks. Dit start meestal vanaf het eerste weekend van januari tot begin april, dan gaan we weer naar buiten.

Misschien is de interesse gewekt en heb je zin om eens langs te komen?

Je bent altijd van harte welkom en misschien mogen we je dan als lid toevoegen aan deze mooie vereniging. Neem gewoon even contact op via de contact pagina.

Met schuttersgroeten,

Bestuur en leden schutterij Sint Hubertus Nattenhoven.

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu